Twin wallet

Category: Vintage Retro Comments: No comments

Het is een probleem waar veel mensen nogal eens mee te kampen hebben. Hoe draag je alle pasjes die je tegenwoordig nodig hebt zo met je mee dat ze niet beschadigen en uitgelezen worden en zonder dat je speciaal voor je pasjes een hinderlijke en heel grote portemonnee aan hoeft te schaffen? Het antwoord op die vraag is simpel, want met een twin wallet neem je alle pasjes mee in een kleine en buitengewoon praktische portemonnee die qua uiterlijk sterk doet denken aan een kleine uitvoering van een telefoonhoesje.

Twee cardprotectors
De twin wallet is uitgerust met twee cardprotectors, doorgaans van aluminium. De protectors beschermen je pasjes perfect. Met een beweging haal je de pasjes er trapsgewijs gemakkelijk uit. Twee cardprotectors bieden in negen van de tien gevallen meer dan voldoende ruimte om al je pasjes mee te nemen in een zo klein en compact mogelijke portemonnee.

Met een drukknoop
Koop je een twin wallet, dan verdeel je tenminste twaalf pasjes over de twee handig geïntegreerde protectors. Het leren omhulsel biedt daarnaast nog eens ruimte voor eventueel nog meer pasjes, geld of bonnetjes. Met bijvoorbeeld een drukknoop- dit is afhankelijk van het merk en type twin wallet dat je koopt- kan de zeer compacte portemonnee gemakkelijk afgesloten worden. Uiteraard past die knoop bij de twin wallet, die er in allerlei soorten en maten zijn, van speels en basic tot buitengewoon classy en stijlvol.

Pasjes worden niet uitgelezen
Je hebt tegenwoordig twin wallets die al plaats bieden aan zestien pasjes die allemaal optimaal beschermd worden. Zo kunnen de pasjes niet ongemerkt en ongewild uitgelezen worden en lopen ze in de cardhouders sowieso geen schade op die het functioneren van de pasjes in de weg zouden kunnen staan. In een twin wallet zijn al je pasjes veilig. En de kleine portemonnee berg je veel gemakkelijk op dan een grote portefeuille die ook het dievengilde al van mijlenver waar kan nemen.

Veiligheid en kwaliteit
Woorden die de twin wallet perfecte karakteriseren zijn dan ook veiligheid, kwaliteit en veelzijdigheid. Veelzijdig slaat dan vooral op de verschillende soorten en maten en zeker uitvoeringen van de producten die er ondertussen op de markt zijn. Je hebt zeer exclusieve merken die verschillende sloorten uitvoeringen in exclusieve ledersoorten aanbieden tot de meer kleurrijke en goedkopere twin wallets. In de basis doen ze echter allemaal hetzelfde; optimale bescherming bieden aan je pasjes.

Amper nog cash geld
Veiligheid dus, tegen diefstal en uitlezen, en fraai vormgegeven, dat is wat twin wallets zijn. Dat neemt natuurlijk niet we dat voorzichtigheid altijd geboden is, zelfs met de twin wallet die overigens nog steeds in ontwikkeling is. Elke nieuwe twin wallet die uitkomt heeft net even weer meer ruimte of nog meer toepassingsmogelijkheden. De moderne man en vrouw heeft het al lang niet meer over een portemonnee, maar over een twin wallet. Zeker omdat we amper nog cash geld met ons meenemen is een grote, lompe portemonnee overbodig. De twin wallet heeft de plek van de portemonnee geruisloos en op natuurlijke wijze overgenomen.

Tags:  

Leave a reply