PrimaDonna: de Madison serie als jarenlange favoriet

Category: Vintage Retro Comments: No comments

PrimaDonna is een lingeriemerk dat al meer dan 150 jaar bestaat. Het voert bh’s met cupmaten van B tot J en wordt extra omarmd door vrouwen met een volle boezem die behoefte hebben aan voldoende ondersteuning en tegelijkertijd een elegante uitstraling. Bij elke bh zijn bijpassende slips verkrijgbaar om zo een mooie, complete set te kunnen dragen. PrimaDonna lingerie vind je niet zomaar in iedere winkel. De producent levert zijn collecties aan gespecialiseerde lingerie winkels, waaronder Estrella. Daar vind je de nieuwste lijnen, maar ook tijdloze collecties als Madison. 

De meest geliefde serie onder PrimaDonna liefhebbers

De Madison collectie van dit Belgische merk is een ware bestseller. Niet in de laatste plaats vanwege de ultieme pasvorm. De bh’s van deze serie weten je borsten met een voorwaartse lift meer naar het midden te brengen, wat je slanker doet lijken. De klassieke Madison bh’s worden gekenmerkt door een combinatie van ruitjes en elastisch kant. Die laatste loopt door tot op de schouderbandjes. Tussen de cups en de schouderbandjes zijn enkele subtiele strikjes bevestigd. Naast de ruitjes zijn er de afgelopen jaren nog meer prints gelanceerd. 

Altijd een fashionable look

Net als bij de andere lijnen van dit merk kunnen ook binnen de Madison collectie verschillende soorten bh’s worden onderscheiden. Neem bijvoorbeeld de met mousse cups voorgevormde bh’s die een mooie lift creëren, of de longline bh. Longline bh’s hebben een wat langer middenstuk en geven deze lingerie zo net iets specialers. Voor welk type je ook precies kiest, één ding is zeker: je gaat altijd voor een fashionable look. 

Andere gewaardeerde collecties van dit merk

Alhoewel PrimaDonna vrouwen met uiteenlopende cupmaten bedient, besteedt het merk speciale aandacht aan vrouwen met ronde vormen en een grotere boezem. Het merk weet ondersteuning en elegantie als geen ander met elkaar te verenigen. Behalve de Madison serie voert het uiteraard nog veel meer lijnen. Bekende namen zijn onder andere de Deauville, Delight, Orlando, Vya, Lausanne en Belgravia. 

PrimaDonna Lingerie die aan alle richtlijnen voldoet

Of je nu voor een Madison lingerie set gaat of de voorkeur geeft aan een andere lijn van PrimaDonna, op kwaliteit kun je te allen tijde rekenen. Ook na veelvuldig dragen en wassen. Alle lingerie voldoet aan de Oeko-tex standaard, een label dat aangeeft dat kleding milieuvriendelijk en mensvriendelijk is geproduceerd. Ook aan de REACH-wetgeving, een Europese verordening op het gebied van chemische stoffen, wordt voldaan. Jouw PrimaDonna lingerie kun je dus met een gerust hart en een zuiver geweten dragen. 

Een gevoel van empowerment voor vrouwen van alle leeftijden

Niet voor niets wordt PrimaDonna lingerie al generaties lang door vrouwen van de meest uiteenlopende leeftijden gewaardeerd. De ondermode is niet alleen comfortabel en modieus, maar weet vrouwen eveneens een krachtig gevoel op te leveren. Exclusieve lingerie als deze betekent een verhoging van het zelfvertrouwen en een waar gevoel van empowerment. Deze lingerie draag je voor jezelf en voor niemand anders!

Tags:  

Leave a reply