Leuke kettingen in retro vintage stijl

Category: Vintage Retro Comments: No comments

Ik had echt dringend behoefte aan kettingen in een retro of vintage stijl. Ik ging eerst maar eens kijken in de binnenstad van Tilburg of ik daar misschien iets kan vinden bij een goede juwelier. Maar die hadden niks voor handen. Ook bij de damesmode winkels niet veel leuks voor handen. Nou ik denk dat ik mijn zoektocht maar online moet voortzetten.

Dus ik beetje googelen op dat web. Zo vind ik doorgaans dingen. Ik stuitte op een webshop met de naam ikbensieraden.nl. En ik zag al direct dat zij echt die stijl kettingen waar ik nou echt enthousiast van kan worden.

-> Ikbensieraden.nl winkel: retro vintage kettingen

Met name de persoonlijkheid ketting evil eye met kristals vond ik echt een super onwijs leuk ding. En zo betaalbaar. Dat maakt shoppen echt leuk hier moet ik zeggen. Ze hadden ook een ketting van een vos. Een van mijn favoriete dieren. Je weet wel what sound does the fox make? Ja toch, zo leuk, enfin die ketting heb ik ook mijn winkelmandje toegevoegd.

Enfin, ik wilde ook wel wat bijpassende armbandjes. Ik had geluk want op dat vlak heeft ikbensieraden een gigantisch uitgebreid assortiment met allerlei leuke opties.

-> Ikbensieraden.nl winkel: retro vintage armbanden

Met name de goudkleurige bloemetjes opaal armband kon mij zeer bekoren en wederom voor bodemprijzen echt zo goedkoop niet normaal waar doen ze het van? Wat een topwinkel zeg. Ik heb hem gelijk even in de bookmarks geplaatst.

De bestelling had ik al snel binnen. Ik vond beide sieraden in het echt nog leuker dan ik had kunnen voorstellen bij de afbeeldingen, serieus waar dat verzin je niet. Dus deze sieraden shop sessie bij ikbensieraden.nl smaakt zeker naar meer en ik denk dat dit iets maandelijks terugkerend fenomeen gaat worden want met deze prijzen past het iedere maand wel in mijn budget.

Leave a reply