Kies jij voor een Hippe fiets? Of toch die retro fiets?

Category: Vintage Retro Comments: No comments

Kies je voor die hippe fiets of toch de retro fiets? Je hebt in Nederland als fietsland bijzonder veel keuze als het om fietsen gaat. We zijn niet voor niets een fietsland. En daarom is een kijkje nemen op onze website zeker de moeite waard. Wij hebben prachtige fietsen voor je klaarstaan.

Of je nu kiest voor een bijzonder vormgegeven fiets met prachtige kleuren of toch die retro fiets die helemaal bij de omgeving past. Een fiets vertelt daarbij ook veel over jou als persoon.

Waar een hippe fiets iets minder praktisch is om mee te gaan winkelen, omdat je lang niet alles kunt meenemen in een mandje of de bagagedrager. Dat probleem heb je met een retrofiets vaak niet. Zo kun je op de fiets een kist plaatsen voor de boodschappen en fiets deze fiets bijzonder comfortabel ten opzichte van modern ogende fietsen.

Wanneer kies je voor een hippe fiets?

Wanneer je iedere dag op de fiets naar je werk of school gaat is de hippe fiets een veelgemaakte keuze. Je kunt er prima mee voor de dag komen en deze fiets fietst bijzonder prettig. De Hippe fiets zie je ook steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. Waarbij niet altijd jongeren kiezen voor een dergelijke fiets. Ook voor veel ouderen is deze fiets een must have.

De kenmerken van een hippe fiets zijn verschillend. Zo kan een hippe fiets prachtige kleuren hebben maar kan ook het frame op een artistieke manier zijn vormgegeven.

De hippe fiets rijdt bijzonder lekker en zijn zowel geschikt voor korte als voor lange afstanden. De fiets zit dan ook goed en comfortabel. Waarbij je de fiets voor een groot deel aan je lichaamslengte kunt aanpassen. Door het stuur te verhogen of verlagen maar ook het zadel op de juiste hoogte te zetten. Op sommige fietsen zitten ook nog eens versnellingen en je hebt prachtige elektrische varianten waardoor je optimale fiets ondersteuning zal ervaren.

Val jij op met die hippe of stadsfiets?

Met miljoenen fietsen kun je wel zeggen dat wij in Nederland het meest gevarieerde fiets assortiment hebben van de hele wereld. Of dit nu gaat over een sportfiets, herenfiets, hippe fiets of die retrofiets. Waarbij onze fiets zich kenmerkt door de hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs.

Wij kunnen niet anders zeggen dat je onze website eens moet bezoeken om ons prachtige assortiment te bekijken. Je zult verbaasd zijn welke keuzes je kunt maken.

Leave a reply