Houd je kinderen in stijl met deze drie kledingtrends

Category: Vintage Retro Comments: No comments

Het lijkt wel of er elke dag een nieuwe modetrend is voor volwassenen om te proberen. Maar hoe zit het met de kleintjes? Als je je hebt afgevraagd wat hot is in de kindermode, verwonder je dan niet langer! Hier zijn drie van de populairste trends in kinderkleding van dit moment.

Dierenprints

Dierenprints zijn een van de grootste trends in kinderkleding op dit moment. Van luipaardprint tot zebrastrepen, er zijn allerlei manieren om deze trend in de garderobe van je kind te verwerken. Je kunt kiezen voor een opvallend stuk zoals een jas met luipaardprint of een paar schoenen met zebraprint, of voor iets subtielers met een hoofdband of sjaal met dierenprint. Hoe je deze trend ook verwerkt, je kinderen zullen er zeker dol op zijn!

Gedurfde kleuren

Als je kinderen op zoek zijn naar een manier om een gedurfd modestatement te maken, dan zijn felle kleuren de juiste keuze! Deze trend is perfect om elke outfit een vleugje persoonlijkheid te geven. Je kunt je kind zijn favoriete kleur laten kiezen en dan kleding en accessoires in die tint zoeken, of verschillende kleuren combineren voor een leuke en feestelijke look. Hoe dan ook, ze zullen zeker opvallen in felgekleurde kleding.

Bloemenpatronen

Mooie bloemen zijn altijd populair in de kindermode. Deze lente en zomer duiken overal bloemmotieven op, van jurkjes en rokjes tot shirts en shorts. Zoek kleding met grote, kleurrijke bloemen voor een leuke en meisjesachtige look, of ga voor kleinere bloemen op meer ingetogen stukken als je iets wilt dat nog steeds stijlvol is, maar niet te over-the-top. Hoe dan ook, je kind zal er zeker uitzien als een lentedroom in kleding met bloemmotieven!
Als je manieren zoekt om je kinderen stijlvol en trendy te houden, dan zijn deze drie kinderkledingtrends zeker het uitproberen waard. Dierenprints, felle kleuren en bloemmotieven zijn allemaal grote hits op dit moment, dus door ze in de garderobe van je kind op te nemen blijven ze zeker voorop lopen. Bovendien zullen ze veel plezier beleven aan het uitzoeken van hun favoriete kledingstukken in elke trend! Neem een kijkje bij Kixx Online voor meer leuke kinderkleding trends.

Tags:  

Leave a reply