Hét accessoire van 2022: Een gepersonaliseerde paraplu

Category: Vintage Retro Comments: No comments

Het jaar 2022 is nog maar net begonnen, maar het accessoire van het jaar is al bepaald: een paraplu! Ons grimmige kikkerlandje heeft regelmatig regenachtig weer. Veel mensen vinden het verschrikkelijk, anderen vinden het wel een charme hebben. Maar het is niet zo gek als je toch bepaald om een paraplu mee te nemen. Echter heeft dit wel een groot nadeel. Een paraplu past totaal niet bij je look!

Een paraplu bedrukken

Een paraplu is een ontzettend opvallende accessoire. Als je mensen er mee ziet lopen is dat het eerste wat je van ze opvalt. Denk er maar eens over na. Hoe vaak heb je wel niet iemand gezien met zo’n oude lelijke regenboog paraplu? Weet je nog hoe ze er verder uitzagen? Hoogstwaarschijnlijk niet! Hoog tijd om hier verandering in te brengen dus! Tegenwoordig kun je gemakkelijk een paraplu laten bedrukken. Een paraplu bedrukken klinkt misschien iets meer voor bedrijven als relatiegeschenk of merchandise, maar niks is minder waar! Ook particulieren doen dit regelmatig. Een enorm voordeel natuurlijk, want nu kun je een paraplu helemaal gepersonaliseerd laten bedrukken die ook nog is goed bij jouw look past.

Een gepersonaliseerde paraplu

Als je een paraplu wilt personaliseren en wilt laten bedrukken, moet je eerst bepalen wat je van paraplu wilt. Wil je een paraplu waar twee mensen onder passen? Dan kun je het beste voor een golfparaplu kiezen. Wil je een paraplu die goed bestendigd is tegen zware windstoten? Neem dan een stormparaplu. Wil je jouw paraplu makkelijk mee kunnen nemen? Ga dan voor een opvouwbare paraplu.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt moet je kiezen wat je op de paraplu wil hebben. De mogelijkheden zijn hier eindeloos! Wil je een foto van iemand of iets erop, wil je een eigengemaakt ontwerp erop of wil je simpelweg zelf de kleuren kiezen. Alles is mogelijk! Bovendien is het ook nog eens redelijk goedkoop om een paraplu te laten bedrukken. Dus waarom nog voor een lelijke normale paraplu kiezen als je er ook één kan laten bedrukken en kan laten personaliseren?

Leave a reply